maandag 21 mei 2012

Danielle Oerlemans viert gezinsuitbreiding op Wereld Familie Dag


Danielle Oerlemans viert gezinsuitbreiding op Wereld Familie Dag

Danielle Oerlemans, geboren Overgaag, zette kersverse families in het zonnetje op de afdeling Verloskunde van het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ).

Danielle Oerlemans, ambassadrice van SOS Kinderdorpen, trakteerde op beschuit met muisjes ter gelegenheid van Wereld Familie Dag. Want met de geboorte van een kind, wordt een familie geboren.

Danielle Oerlemans, zelf moeder van vier kinderen, vraagt hiermee aandacht voor het belang van een liefdevolle familie voor kinderen. Ieder kind heeft immers een veilige basis nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen tot een kansrijke en zelfstandige volwassene.

SOS Kinderdorpen

Helaas is een liefdevolle familie niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Wereldwijd zijn er miljoenen kinderen die niet meer kunnen terugvallen op familie of die hun familie dreigen kwijt te raken; door ziekte, oorlog of armoede.

SOS Kinderdorpen maakt zich sterk voor deze kinderen. Waar mogelijk binnen hun eigen familie en als dat niet meer kan, in een SOS familie in een van de 518 kinderdorpen wereldwijd.

'Belangrijk om er voor kinderen te zijn'

Om dit onder de aandacht te brengen van zoveel mogelijk mensen, steunt Danielle Oerlemans deze speciale actie: “Mijn familie is mijn alles. Ik zie aan onze kinderen hoe belangrijk het is dat we er altijd voor ze zijn. Het is vreselijk te weten dat er talloze kinderen op de wereld zijn die dit niet hebben. SOS Kinderdorpen geeft deze kinderen een mooier leven en een betere toekomst”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten