dinsdag 17 november 2009

Danielle Overgaag op première 'Komt een vrouw bij de dokter' van regisseur en manlief Reinout Oerlemans


Bij de galapremière van Komt Een Vrouw Bij De Dokter in het Amsterdamse Tuschinski waren zakdoekjes nodig. Volgens de genodigden een teken dat het regiedebuut van Reinout Oerlemans , de man van Danielle Overgaag, geslaagd is.

"Je voelde de emoties in de zaal. Dat is waar je het voor doet", zegt de regisseur opgelucht. “Je moet na afloop over zo'n film willen praten."

"Hij heeft het boek recht gedaan", concludeert schrijver van het verhaal Kluun. Na afloop van de film valt hij Reinout Oerlemans in de armen. "Dit schept een band."

Auteur Kluun, Anna Drijver, Barry Atsma, Carice van Houten, Danielle Overgaag en regisseur Reinout Oerlemans waren allemaal op de rode loper voor Tuschinski in Amsterdam.

Oerlemans had er zijn baard voor afgeschoren. En zelfs de doorgewinterde acteurs Atsma en Van Houten zeiden er zenuwachtig voor te zijn. De film Komt een vrouw bij de dokter ging gisteravond in premiere.

De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Kluun. Komt een vrouw bij de dokter draait vanaf donderdag 26 november in de bioscopen.

Maandagavond ging de film Komt een vrouw bij de dokter, het regiedebuut van Reinout Oerlemans, In de Amsterdamse bioscoop Tuschinski in première.

De hoofdrollen worden gespeeld door Carice van Houten, Barry Atsma en Anna Drijver. De muziek werd geschreven door Kane-zanger Dinand Woesthoff.

Komt een vrouw bij de dokter, naar het boek van Kluun, gaat over de man Stijn wiens wereld in een chaos verandert als zijn vrouw borstkanker krijgt. Hij wil haar steunen maar wordt tegelijk ook verliefd op een ander. Dat stelt hem voor lastige keuzes. Ook de echtgenoot van Reinout Oerlemans, Danielle Overgaag, was uit Amerika voor de première overgekomen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten