maandag 15 juni 2009

Danielle Overgaag - Oerlemans uit de kleren in mannenblad? Doet mee aan contest voor naakt cover fotoshoot voor Playboy

 
Danielle Overgaag - Oerlemans bloot in mannenblad Playboy?

Danielle Overgaag - Oerlemans is opgegeven om in aanmerking te komen voor een naaktfotoshoot in het mannenblad Playboy.

Pl@yboy geeft namelijk voor het eerst in de geschiedenis heel Nederland de kans om de favoriete bekende Nederlandse of Vlaamse vrouw aan te dragen als naaktmodel voor in het magazine.

Maar Pl@yboy zou Pl@yboy niet zijn als we niet nog een stapje verder gaan. Onder het mom 'Wie Wil Jij Het Liefst Naakt In Pl@yboy Zien?' kun je ook stemmen op foto's en/of video's van jouw favoriete bekende babe.

Pl@yboy beloofd jullie vervolgens met de hand op het hart dat zij contact opnemen met de celebrity die jullie Playboyzone-fans het liefst bloot in hun blad willen zien, en haar vragen of zij een blootreportage voor Playboy wil doen.

Danielle Overgaag - Oerlemans is 1 van de bekende Nederlandse vrouwen die kanshebber is op deze naaktfotoshoot voor Pl@yboy.

Voor Danielle Overgaag - Oerlemans zou het niet de eerste naaktfotoshoot zijn, tijdens een eerdere zwangerschap liet ze al bloot foto's maken van haar zwangere buik in een fotoshoot geïnspireerd op Demi Moore, en ze ging ook al naakt in een commercial voor de Milner kaas reclame.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten