woensdag 12 juni 2013

Voormalig NOS Studio Sport presentatrice Danielle Oerlemans mist wielrennen nog altijd

Voormalig NOS Studio Sport presentatrice Danielle Oerlemans mist wielrennen nog altijd

Daniëlle Oerlemans (40) mist – achttien jaar nadat ze stopte als profwielrenster – het sporten nog steeds. „Mijn lichaam besliste dat het echt niet meer kon”, vertelt de echtgenote van Reinout Oerlemans.

De topsport mag dan in haar leven al een tijdje niet meer de boventoon voeren, in beweging is het gezin Oerlemans altijd. „Reinout en ik stimuleren onze vier kinderen daarin. Sporten is incasseren, doorzetten en focus. Daar heb je op alle gebieden wat aan.”

Verder schuift ze tijden de Tour de France nog geregeld aan tafel bij Tour Du Jour om te praten over het hedendaagse wielrennen. 

Daniëlle zou echter wel wat fanatieker willen sporten. „Maar zo eenvoudig is dat op dit moment niet. Behalve dat ik vooral de boterhammetjes en de kinderen doe, en wekelijks langs de lijn sta, is wielrennen nu eenmaal een tijdrovende sport. Maar ik blijf toch gek op die fiets.”

Daniëlle Oerlemans, geboren Overgaag, wil nog steeds niet terug op tv

Daniëlle Oerlemans heeft nog steeds geen behoefte aan een comeback op tv. Dat vertelt de vrouw van Reinout Oerlemans in weekblad Story.

De vrouw van Reinout Oerlemans laat weten dat wat haar betreft haar televisie carrière voorbij is.

Oerlemans is momenteel vooral druk met de inrichting van het nieuwe kantoor van Eyeworks, het bedrijf van haar man.

“Mijn tv-carrière is voorbij, op dat vlak heb ik geen ambities meer. In Hilversum barsten de lades met nieuw talent uit hun voegen, dus wat moet ik daar nog? Laat mij maar lekker huizen en kantoren verbouwen“, zegt ze.

Daniëlle Oerlemans: de gelukkige huisvrouw én styliste

Bovendien bevalt het inrichten van het Eyeworks-pand haar erg goed. “Ik heb het een en ander bedacht wat de inrichting betreft, en dat is langzamerhand klaar.

Het is een oud schoolgebouw dat van binnen compleet verbouwd is. Ik heb daarin mijn draai gevonden, en ik denk dat ik daar meer mee wil gaan doen.”

Ondertussen draait ook haar gezinsleven op volle toeren door. “Ik heb het geluk dat ik op werkdagen hulp krijg van iemand die boodschappen doet en alles heeft voorbereid als ik om zeven uur thuiskom.”

Daniëlle Oerlemans en Reinout hebben samen vier kinderen, twee dochters en twee zoons. De zorg voor de kinderen ligt primair bij Daniëlle, maar dat is een rol die haar prima bevalt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten