woensdag 8 juli 2009

Danielle Overgaag - Oerlemans presentatrice SBS6 Shownieuws 8-9-2004


Danielle Overgaag - Oerlemans in een leuk en speels T-shirt van Mickey Mouse in het SBS6 Shownieuws van 8-9-2004.

Daniëlle Overgaag (1973) werd bekend als één van Nederlands beste wielrensters. Al op zesjarige leeftijd zit Daniëlle op de racefiets. Ze blijkt een echt sporttalent te zijn: in 1989 wint Daniëlle de nationale juniorentitel én bereikt ze de derde plaats bij het WK junioren wielrennen.

In 1995 verruilt Daniëlle haar fiets voor de camera en begint haar tv-carrière. Ze is eerst te zien in een Andrelon commercial en gaat vervolgens bij Veronica aan de slag als sportradio-verslaggeefster en als presentatrice van het tv-programma ‘Superelf’.

Het presenteren gaat de ex-wielrenster bijzonder goed af. Een reeks van programma’s volgt waarin Danielle Overgaag - Oerlemans assisteert en presenteert. Ze was de assistente van Marc Klein Essink bij de “Staatsloterijshow”, ze deed “Het Staatsloterij op locatie” waarin ze in sexy bikini en badpak de stranden van de wereld onveilig maakte én ze presenteerde de “Verjaardagsshow”. In 1999 en 2000 krijgt Daniëlle de mogelijkeid om haar liefde voor sport en haar talent voor presenteren te combineren als presentatrice bij “Studio Sport”. Samen met Dione de Graaff zijn het de sportbabes van Nederland.

Eind december 2000 stopt Danielle Overgaag - Oerlemans tijdelijk met haar tv-werk. Als kroon op haar prestaties wordt ze uitgeroepen tot “TV Babe van het jaar 2000”. Het tijdschrift VIVA roept Daniëlle datzelfde jaar uit tot sterkste tv-persoonlijkheid. In mei 2001 krijgen Daniëlle en haar man Reinout Oerlemans hun eerste kind.

Als presentatrice bij SBS6 nam ze het programma "Show van Nederland" voor haar rekening. Vanaf augustus 2003 keerde Daniëlle terug op de televisie bij SBS6 in het programma “Shownieuws”. Verder presenteerde ze voor SBS6 het programma “Meer dan de Vrouw van”.

Eind 2004 stopt Danielle Overgaag - Oerlemans weer bij het Shownieuws om te gaan zorgen voor haar kinderen. Ook als glamourvrouw is Daniëlle helemaal ‘hot’. Door de lezers van het magazine ‘Beau Monde’ werd ze verkozen tot mooist gefotografeerde vrouw en won ze de ‘Covergirl Award’ 2003.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten