maandag 22 juni 2009

Danielle Overgaag - Oerlemans in Evakostuum in Milner kaas reclame commercial 2004
Glamour foto's van Danielle Overgaag - Oerlemans in de Milner kaas reclame van 2004Toen Studio Sport Danielle Overgaag - Oerlemans een baan aanbood als presentatrice van het Sportjournaal zei Daniëlle dan ook ogenblikkelijk ja. Vanaf 1 januari 1999 konden we haar drie ochtenden per week bewonderen in het Ontbijtjournaal, en dat was voor de echte sport- en babe liefhebber genieten met de grote G. Ze spatte van het scherm!

Dat heel Nederland het daar unaniem over eens was, bewijzen o.a. de titel van "Mooiste Nederlandse Vrouw van 1999" die Danielle Overgaag - Oerlemans won in het Algemeen Dagblad, de Viva-ster voor de "Sterkste Vrouwelijke TV-persoonlijkheid van 1999", die ze op het Televizier-gala in ontvangst mocht nemen, en de award voor "TV-Babe van het Jaar 2000", die ze namens collega-babesite TV-babes.com overhandigd kreeg van de vorige winnares, Froukje de Both.

RTL-programmadirecteur Bert van der Veer drukte zich iets minder elegant uit en zei dat Danielle Overgaag - Oerlemans eruitziet alsof ze elk moment haar blouse wil opentrekken om haar borsten te laten zien".

Na drie jaar van de buis te zijn verdwenen, was Danielle Overgaag - Oerlemans sinds 18 augustus 2003 weer terug, tot veler genoegen.
's avonds was Daniëlle dan weer op SBS6 te zien in "Show van Nederland".

De televisie kijkers werden ook verrast in het reclameblok door Danielle Overgaag - Oerlemans. Daan geheel naakt!

De meeste mannen vinden de bloot commercial van Daniëlle Oerlemans voor Milner Kaas een stuk beter dan die van Andrélon. Ten eerste noemt ze zichzelf geen 'Pam' meer, en ten tweede, maar dat is een kleinigheid, is ze hierin (half) naakt te zien achter een stuk kaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten