donderdag 1 oktober 2009

Danielle Overgaag - Oerlemans dacht niet lang na over armbandje voor borstkankermaand


Daniëlle Oerlemans - Overgaag hoefde niet lang na te denken over het ontwerp van haar liefdadigheidsarmbandje. De televisievrouw ontwierp het roze armbandje ter gelegenheid van de borstkankermaand.

Daniëlle Oerlemans - Overgaag nam het stokje over van haar vriendin Estelle Gullit. "Ik heb het met alle liefde willen doen. Om zoveel mogelijk geld op te halen zodat we meer onderzoek kunnen doen naar borstkanker." Gullit haalde met haar ontwerp 170 duizend euro op voor het goede doel. Daniëlle wil daar dit jaar overheen gaan.

Vanuit haar woonplaats Beverly Hills licht Daniëlle toe dat het ontwerp haar weinig moeite kostte. "Ik hoefde niet lang te zoeken, dit is gewoon een makkelijk ontwerp. Er zit een knoopje in, dus het past om iedere pols. Ik heb er een wishbone aangehangen, die staat voor geluk en de wens dat we in de toekomst niet meer dood hoeven te gaan aan borstkanker."

De opbrengst van de verkoop gaat naar KWF Kankerbestrijding, dat het geld gebruikt om het onderzoek naar borstkanker uit te breiden. "Alleen door middel van onderzoek kunnen we erachter komen wat het nu precies is en hoe we deze vreselijke ziekte kunnen aanvallen", licht Daniëlle Oerlemans - Overgaag toe. "Daar is veel geld voor nodig." Er zijn al honderdduizend bandjes verkocht, maar de ontwerpster is nog niet tevreden en hoopt op een miljoen verkochte exemplaren.Geen opmerkingen:

Een reactie posten