maandag 29 juni 2009

Beau Monde Awards 2004 winner Danielle Overgaag - Oerlemans


Mooie Danielle Overgaag - Oerlemans heeft al behoorlijk wat prijzen gewonnen met haar schoonheid, maar het toppunt was toch wel de Beau Monde Style Award 2004 die Danielle Overgaag op de volgende foto's in ontvangst mocht nemenDaniëlle Overgaag - Oerlemans heeft de Beau Monde 'Style Award' gewonnen. De Beau Monde Awards werden maandagavond uitgereikt in het Amsterdamse Pathé Tuschinski. Beste 'Covergirl' werd Leontine Borsato, de vrouw van zanger Marco Borsato. De winnaars van de Awards zijn aangewezen door de lezers van het tijdschrift Beau Monde.

Andere genomineerden in de categorie 'Covergirl' waren zangeres Chantal Janzen en de vrouw van Ruud Gullit Estelle. Als 'man of style' liet musicalster Bastiaan Ragas acteur Koert-Jan de Bruin en presentator Humberto Tan achter zich. Voor de 'Style Award' waren ook presentatrice Froukje de Both en actrice Touriya Haoud genomineerd.

De presentatrices Bridget Maasland en Caroline Tensen werden gecomplimenteerd met hun haar door een nominatie voor de 'Best Hair Award'. Zangeres Kim Lian van der Meij ging er echter met de Award vandoor.

Tijdens een één uur durende live-uitzending op RTL4 gisteravond, werden de Beau Monde-awards uitgereikt in verschillende categorieën. Sexy SBS6-presentatrice Daniëlle Overgaag - Oerlemans heeft in Tuschinski in Amsterdam de de Style Award van Beau Monde in ontvangst genomen. De lezeressen van het tijdschrift kozen haar tot 'meest stijlvolle glamourvrouw van Nederland'. Andere kandidaten waren de actrices Touriya Haoud en Froukje de Both.

De glossy reikte de Beau Monde Awards voor de vijfde keer uit. Overgaag kreeg de prijs uit handen van de Ierse zanger Ronan Keating, die optrad tijdens het gala. Tijdens het rechtstreeks op televisie uitgezonden evenement, gepresenteerd door Sylvana Simons, werden naast de Style Award prijzen in nog drie categorieën uitgereikt. De Man Of Style Award ging naar musicalacteur Bastiaan Ragas. Musicalster en zangeres Kim-Lian van der Meij kreeg de Hair Award. Zij is volgens de lezeressen de vrouw die steeds nieuwe trends zet op haargebied.Tot mooiste vrouw op de cover van Beau Monde in het afgelopen jaar werd Leontine Borsato. Maar de show werd toch gestolen door Daniëlle Overgaag - Oerlemans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten