donderdag 8 april 2010

Daniëlle Oerlemans-Overgaag ontkracht geruchten: 'Geen verlies op villa Los Angeles'


Daniëlle Oerlemans-Overgaag maakt een einde aan het gerucht dat zij en Reinout Oerlemans 1,5 miljoen euro minder hebben gevangen voor hun villa in Los Angeles.

Diverse bronnen beweerden dat het stulpje niet 9,9 miljoen euro maar 8,3 miljoen euro heeft opgeleverd. "Dat zijn allemaal speculaties", zegt Daniëlle Oerlemans-Overgaag in het tijdschrift Grazia. "We hebben ons huis goed verkocht en er is geen sprake van verlies. Dat kan ook niet als je je huis na twee weken al kwijt bent."

Daniëlle Oerlemans-Overgaag, de vrouw van producent Reinout Oerlemans vond het moeilijk om afscheid te nemen van de villa. "Ik heb wel een traantje gelaten. Het moeilijkste is het moment dat je de sleutels van het huis waarin je hebt gewoond op tafel legt en de deur achter je dicht doet. Ik had mijn ziel en zaligheid in dat huis gestopt en was er heel erg aan gehecht."

Reinout Oerlemans, Daniëlle Oerlemans-Overgaag en hun vier kinderen zouden drie jaar in Hollywood blijven, maar sinds januari wonen ze weer in Laren. Reinout wil zijn productiehuis Eyeworks vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam leiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten