vrijdag 19 november 2010

Danielle Oerlemans - Overgaag winnares Beau Monde Style Award 2010!


Voor de lezers van deze blog zal het niet als een verrassing komen, maar Danielle Oerlemans - Overgaag is de glorieuze winnares geworden van de Beau Monde Style Award 2010!

Danielle Oerlemans, Quinty Trustfull en Monique Smit zijn donderdagavond 18 november in de prijzen gevallen tijdens de uitreiking van de Beau Monde Awards.

Danielle Oerlemans - Overgaag won de belangrijkste prijs van de avond; zij nam de Beau Monde Style Award mee naar huis. Quinty Trustfull won de Cover Girl Award. En kersverse tante Monique Smit sleepte de Make Over Award in de wacht.

De Beau Monde Awards werden voor de elfde keer gehouden in het Amstelhotel in Amsterdam. Daarvoor had heel bekend Nederland zich weer van top tot teen uitgedost. De dames volgens het thema Belle of the ball, de heren volgens het thema Beestachtig lekker.

Donderdagavond zijn in het Amsterdamse Amstel Hotel de Beau Monde Awards uitgereikt. Quinty Trustfull mocht de Cover Girl Award mee naar huis nemen.

De presentatrice liet haar concurrenten Chantal Janzen en Kim Feenstra achter zich. Monique Smit, Lauren Verster en Monique Collignon streden met elkaar om de Make Over Award, die uiteindelijk aan de Volendamse zangeres werd toegekend.

Lauren Verster werd omgetoverd tot Cameron Diaz, Monique Collignon tot prinses Máxima en Monique Smit ging heel even door het leven als Britney Spears.

Maar Danielle Oerlemans - Overgaag won uiteindelijk de belangrijkste prijs van de avond, de Beau Monde Style Award!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten