woensdag 19 oktober 2011

Danielle Overgaag lachtte om bijna-doodervaring voor Reinout Oerlemans

Een surf uitje aan de beach liep voor Reinout Oerlemans, dan man van Danielle Overgaag - Oerlemans en directeur van Eyeworks, bijna uit op een drama. "Het scheelde niet veel of ik had mijn nek gebroken", schrijft de tv-maker op zijn weblog.
Reinout Oerlemans nam zijn zoontje Thijmen mee naar het strand voor een surfsessie. "Ik had mijn broer Jur al eens les gegeven in Santa Cruz vorig jaar met veel succes, de surfers hebben het er nog over! Maar dat is niets vergeleken met het ruige Santa Monica..."
Reinout Oerlemans vervolgt: "Een golf van wel 30 voet sloeg over me heen en voordat ik besefte wat er gebeurde, hing ik al ondersteboven op de bodem, mijn nek die geplet werd tegen het zand.
Met gevaar voor eigen leven zwom ik door de branding terug naar mijn vrouw Danielle Overgaag - Oerlemans in bikini op het strand die zo bezorgd was omdat ze me al 10 minuten niet boven water had zien komen."
Maar zo bezorgd was Danielle Overgaag - Oerlemans niet. Ook al noemt Reinout het incident een 'bijna-doodervaring'. "Sorry, maar mijn eerste reactie was dat ik het bijna in mijn broek deed van het lachen. De eerste de beste golf die hij te pakken kreeg had hem meegesleurd onder water tegen de bodem van de zee.
Het bleek echter niet echt grappig te zijn, na toch nog even twee golfen gepakt te hebben hield hij het voor gezien. 's Avonds in bed begon de pijn in de nek toch wel wat erger te worden. 'Schat, ik raak toch niet verlamd?' Nee lieverd, alles komt goed. Stilletjes kwam ik natuurlijk niet meer bij!", aldus  Danielle Overgaag - Oerlemans.