vrijdag 29 oktober 2010

Wint Daniëlle Oerlemans de Beau Monde Style Award 2010?


Nikkie Plessen, Daniëlle Oerlemans en Stacey Rookhuizen maken dit jaar kans op de Beau Monde Style Award. Tijdens de jaarlijkse Beau Monde Awards worden ook prijzen toegekend aan de beste Cover Girl van het tijdschrift en aan de meest geslaagde metamorfose.

Chantal Janzen, Quinty Trustfull en Kim Feenstra zijn genomineerd voor de Cover Girl Award. Monique Smit, Lauren Verster en Monique Collignon strijden om de Make Over Award.

Smit veranderde in Britney Spears, Verster werd omgetoverd tot Cameron Diaz en Collignon werd gefotografeerd als prinses Máxima.

Daniëlle Oerlemans, toen nog Daniëlle Overgaag, won ook in 2004 al de Beau Monde Style Award.

Lezeressen kunnen op de site van Beau Monde stemmen op hun favoriet. De winnaressen worden 18 november bekendgemaakt in het Amstel Hotel in Amsterdam. Vorig jaar vielen Lieke van Lexmond, Irene Moors en Kim Feenstra in de prijzen.

Lieke van Lexmond, Kim Feenstra en Irene Moors waren in 2009 in de prijzen gevallen tijdens de Beau Monde Awards in het Amstel Hotel in Amsterdam. Lieke van Lexmond won de Beau Monde Style Award, voor de stijlvolste glamourvrouw van het jaar.

Zij liet hiermee Daphne Deckers en Nicolette van Dam ver achter zich. Irene won de Beau Monde Cover Girl Award. Model Kim Feenstra kreeg de Beau Monde Make Over Award. Voor een sexy fotoshoot van het glamourtijdschrift kroop Feenstra in de huid van topmodel Hilary Rhoda. De lezeressen verkozen deze make-over boven die van Heleen van Royen (Teri Hatcher) en Inge Ipenburg (Vivienne Westwood).

Er werden in totaal tienduizend stemmen uitgebracht. Bekend Nederland had voor deze uitreiking, die vooral beroemd is vanwege de glamouroutfits en hapjes en drankjes, alles wat glittert uit de kast getrokken. Het thema voor de avond was namelijk ‘Diamond Princess’. Lieke van Lexmond verscheen dan ook als een echt prinsesje met een kroontje.

Stemmen kan nog steeds op de Beau Monde site, dus stem nu het nog kan allemaal op Daniëlle Oerlemans.