maandag 30 augustus 2010

Danielle Oerlemans in de eerste 'De Leukste Verborgen Cameragrap van Nederland' op SBS6


Danielle Oerlemans houdt mensen voor de gek in ‘De Leukste Verborgen Cameragrap van Nederland’

Danielle Oerlemans heeft een klein, eenmalig rolletje in het nieuwe candid camera programma van Nance: ‘De Leukste Verborgen Cameragrap van Nederland’

Danielle houdt in het programma mensen voor de gek met haar herdershond. Ze vraagt mensen op haar hond te letten als ze de slager in wil.

Op het moment dat de persoon staat te wachten met de hond komen er toeristen die het slachtoffer afleiden. Vervolgens wordt de hond verwisseld in een kleine teckel...

Verder gaat Daniëlle Oerlemans binnenkort de Machu Picchu beklimmen met tien vriendinnen. Haar herdershond blijft thuis.

Vanaf 20.30 uur is het lachen geblazen tijdens De Leukste Verborgen Cameragrap van Nederland waarin onder andere Daniëlle Oerlemans een hilarische grap uithaalt.

20.30 uur – De Leukste Verborgen Cameragrap van Nederland

In de eerste aflevering van De Leukste Verborgen Cameragrap van Nederland staat onder meer Daniëlle Oerlemans klaar om de mensen in de maling te nemen. Ze vraagt omstanders even op haar hond te passen en is niet blij als haar hond plotseling verdwenen is.

Ook Patty Brard haalt alles uit de kast en duikt in een kinderwagen om in een drukke supermarkt vele nieuwsgierigen de stuipen op het lijf te jagen. Deze en andere door kijkers ingezonden en uitgewerkte grappen zorgen komende maandag voor onvermijdelijke lachsalvo’s.

De maandagavond op SBS 6 zal nooit meer hetzelfde zijn. De blockbusterfilms hebben plaatsgemaakt voor familieamusement van Nederlandse bodem.

Om half negen is er eerst De Leukste Verborgen Cameragrap Van Nederland. In de eerste aflevering van dit programma gaan onder andere Daniëlle Oerlemans en Patty Brard de straat op.

Kinderwagen
Patty neemt plaats in een kinderwagen om mensen in de maling te nemen, Daniëlle vraagt omstanders even op haar hond te passen en is niet blij als het beest plotseling verdwenen is.

SBS 6 heeft het genre Candid Camera weer nieuw leven in geblazen met Nance als presentatrice. In de eerste aflevering van De Leukste Verborgen Cameragrap van Nederland staat onder meer Daniëlle Oerlemans klaar om de mensen in de maling te nemen.

Ze vraagt omstanders even op haar hond te passen en is niet blij als haar hond plotseling verdwenen is. Ook Patty Brard haalt alles uit de kast en duikt in een kinderwagen om in een drukke supermarkt vele nieuwsgierigen de stuipen op het lijf te jagen.

Daniëlle Oerlemans (36) vindt topmodel Doutzen Kroes zo mooi, dat ze best een dagje met haar zou willen ruilen.

Dat zegt de ex wielrenster/ tv-presentatrice in een interview met Wellness.nl.

“Doutzen Kroes is een natuurlijke schoonheid. Kon ik maar een keer één dagje met haar ruilen. Ik ben zo benieuwd hoe dat voelt als elke man zich omdraait naar je!”

Haar eigen uiterlijk geeft zij op dit moment een 7. "Ik doe leuk mee, maar ik ben geen twintig meer. Ik vind mijzelf zeker geen 8 of 9.”

De presentatrice is wel erg blij met haar benen. "Ondanks dat ik een litteken van mijn knie tot mijn enkel heb, na een skiongeluk waarbij ik mijn scheenbeen brak. Ze zijn mooi lang en slank. Daar ben ik best tevreden over!”

Ook geeft zij toe best ijdel te zijn. Daniëlle Oerlemans: "Maar niet in de eerste plaats voor mijzelf. Voor Reinout doe ik graag moeite om er goed uit te zien.

Als we uit eten gaan, laat ik de kapper mijn haar mooi föhnen en trek ik een sexy jurkje aan. Je moet wel een beetje lekker voor elkaar blijven, natuurlijk. Ik denk dat geen enkele man het leuk vindt om een vrouw te hebben die de hele dag in een oude joggingbroek rondloopt.”