vrijdag 25 september 2009

Daniëlle Oerlemans Overgaag bij Ivo Niehe TROS TV Show in St. Tropez


Daniëlle Oerlemans - Overgaag bij Ivo Niehe TROS TV Show in St. Tropez

TROS-presentator Ivo Niehe staat aan de vooravond van het 29e seizoen van 'zijn' TV Show. Wat hem betreft zit de sleet nog lang niet op deze tv-formule en begint hij fris aan een nieuwe reeks.

,,De afgelopen serie was qua kijkcijfers een van de meest succesvolle uit onze geschiedenis: gemiddeld anderhalf miljoen belangstellenden om 22.00 uur en dat op de vrijdagavond, waar de concurrentie op z'n zachtst gezegd hevig is,'' zegt Niehe.

,,Het was ook voor ons verbazingwekkend. Geen reden dus voor grote veranderingen. We blijven onverminderd enthousiast op zoek naar hoofdpersonen die je niet al regelmatig op televisie ziet.
Dat betekent vaak lang speuren en ver reizen.''

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat Niehe vrijdag op bezoek bij Daniëlle Overgaag en Reinout Oerlemans in hun nieuwe huis in St. Tropez.

Hun kinderen lachen om papa's acteerprestaties in 'Goede Tijden, Slechte Tijden', Daniëlle Oerlemans - Overgaag vertelt hoe het leven is naast een man met grenzeloze ambities, haar successen als wielrenster aan de zijde van vriendin Leontien van Moorsel en de tijd dat ze in sexy bikini en badpak voor de Staatsloterij op Reis show over de stranden van de wereld paradeerde, en Reinout praat openhartig over zijn jeugd. Daarnaast toont de TROS TV Show een nieuwe trend in de buitenlandse roddelpers.